top of page
Search

Členové Brněnska vítězí ve Velké ceně cestovního ruchu

Členové DMO Brněnsko oslavují triumf v oblasti cestovního ruchu


DMO Brněnsko právě slaví trojnásobné vítězství! V letošní Velké ceně cestovního ruchu získali členové DMO tři prestižní ocenění, která odrážejí jejich neúnavnou práci a inovativní přístup k propagaci Brněnského regionu.


První místo v kategorii Inovativní marketingová komunikace si odnesla organizace TIC Brno za svůj ohromující designový počin nazvaný #DrakNAHAKU. Tato designová instalace nejenom oslnila místní obyvatele, ale také zaujala návštěvníky z celého světa. TIC Brno tak opět potvrdilo svou schopnost spojit kreativitu s účinnou marketingovou strategií.


Dalším úspěchem je třetí místo TIC Brna v kategorii Nejlepší udržitelný projekt za kolekci lokálních suvenýrů pro Brněnské Vánoce 2023. Tato iniciativa nejenom podpořila místní řemeslníky a umělce, ale také přispěla k udržitelnému rozvoji turismu v regionu.


Aby toho nebylo málo, organizace PERMONIUM Oslavany získala Speciální cenu za Nejlepší turistický produkt. Jejich produkt oslovil porotu svou originalitou a kvalitou, což svědčí o bohatosti a rozmanitosti turistických atrakcí v Brněnském regionu.


Tato ocenění jsou nejenom důkazem tvrdé práce a nasazení členů DMO Brněnsko, ale také svědčí o síle a atraktivitě cestovního ruchu v tomto regionu. Gratulujeme všem vítězům a doufáme, že jejich úspěch bude inspirací pro další inovace a rozvoj cestovního ruchu n Brněnsku.

bottom of page