top of page
Search

Nové produkty, nové služby, nové promo

Nové produkty o pivě a víně

Dokončili jsme přípravu produktů Za pivem z Brna a za Vínem z Brna. Jazykovou podobu jim dala Jitka, grafickou Jana (https://www.destinace-brnensko.cz/kdo-jsme - viz naši experti). V tento moment se připravují do tisku a souběžně budou zavedeny na web www.gofrombrno.cz. V nejbližší době je v tiskové podobě doručíme do infocenter a k partnerům.


Výlety z Brna anglicky a německy

Naši "dvorní" překladatelé Steffi a Aaron provedli finální jazykové korektury a čerstvé tisky se v tento moment balí v tiskárně Glyf media (https://www.destinace-brnensko.cz/kdo-jsme - viz naši experti). I tyto tiskoviny se dostanou včas do infocenter a k partnerům. Překlady nám umožní postupně na sezónu spustit cizojazyčné mutace webu www.gofrombrno.cz.


Bannery GofromBrno

Máme k dispozici 5 ks bannerů rozměru 2*1m s tématem "výlety z Brna". Budeme rádi, když nám pomůžete s jejich viditelným umístěním. Kontaktujte predseda@destinace-brnensko.cz

Nový informační servis

Po dohodě s CCRJM postupně přejdeme na nový způsob informování ze strany Brněnska. Cílem je lepší, širší a koordinovanější soubor důležitých informací jak z Brněnska, tak z krajské centrály (CCRJM) nebo Brno Convention Bureau. Vycházet budeme ze společné a postupně rozšiřované databáze kontaktů. Péči o infoservis převezme naše kolegyně PR Zuzana Šrámková.





bottom of page