top of page
Search

Brno jede, Jižní Morava jakbysmet

Nové společné infocentrum TIC a CCRJM v Brně

TIC Brno a CCRJM se chystají na provozování nového turistického centra na Zámečnické. V současné době se čeká na vyjádření příslušných orgánů, jež jsou nutná k vydání stavebního povolení, výběr dodavatele a zahájení přestavby se plánuje na léto. V živém centru Brna tak bude na jednom místě a v moderních prostorách nabídka celého kraje.


Veletrhy a promoakce 2022

Mohlo by se zdát, že veletrhům v jejich tradiční podobě pomaličku dochází dech. Mění se obchodní metody ve prospěch online aktivit, hřebíčkem do rakve byl i covid. Přesto je třeba s jejich využitím pro propagaci počítat i nadále, objevují se i nové formáty. Na jakých akcích se nabídka kraje a města Brna objevila nebo objeví?

Brno oceněno na Holiday World

Město Brno bylo oceněno čestným uznáním na Tourfilmu v Praze za svou kampaň Brno True Story. Klip si můžete prohlédnout zde: https://youtu.be/GAF9gKBq2pc


Promo klíčových akcí Brněnska

Jednotliví pořadatelé nám poskytli data svých připravovaných akcí roku 2022. jejich aktuální seznam najdete na https://www.gofrombrno.cz/nejlepsi-akce-siroko-daleko

Promo pojede zejména online, podmínkou je vypsání události na FB. Co se týká Facebooku, kontaktujte přímo Pavla Pichlera marketing@destinace-brnensko.cz. Pokud máte zájem o Instagram, kontaktujte Petr Vlkovou instagram@destinace-brnensko.cz.









bottom of page