top of page
Search

Covid slábne, konečně se můžeme potkávat

Technologie jsou fajn, šetří čas i peníze, ale živý kontakt nahradit nemohou. Minulý týden se proto naživo po roce sešel výkonný výbor, aby prodiskutoval další postup v roce 2021 i v roce příštím. Ten bude nejenom volební - v září končí funkční období dosavadního výkonného výboru - ale současně už pojedeme podle nového strategického dokumentu, který se právě teď připravuje a je úzce propojen se strategií cestovního ruchu města Brna i Centrály cestovního ruchu.


Jaké jsou jeho hlavní body?

  • pokračujeme v práci na 4 prioritních oblastech;

  • hlavní úkol bude propagace vytvořených produktů, méně pak příprava dalších;

  • dosavadní dělení "JEĎTE DO BRNA" (gotobrno.cz) a "JEĎTE Z BRNA NA VÝLET" (gofrombrno.cz) přestává stačit; připravujeme produkty pokrývající celou turistickou oblast;

  • zahájili jsme širokou spolupráci s dalšími partnery (CCRJM, CzechTourism, brněnské hotely) na produktech s incomingovým (příjezdovým) potenciálem, jako je www.1805.cz a téma Alfons Mucha s cílem dostat do Brna a na Brněnsko v roce 2022 také zahraniční klientelu.

A protože nám byl osobní kontakt na dlouhou dobu odepřen, rozhodli jsme se ještě v červnu zorganizovat díky velkorysému pozvání "zámeckého pána" pana Františka Zoubka setkání všech členů a partnerů na zámku v Dolních Kounicích. Připraven bude i odborný program. Už se na Vás všechny těšíme.




bottom of page